Åben Dialog

Åben Dialog

Relations- og netværkssamarbejde i Region Midt.
Herunder ser du et citat fra region Midts hjemmeside. Regionen har et ønske om at styrke samarbejdet og dialogen med både patienten og pårørende, og Åben Dialog er et forsøg på, at gøre alles stemme lige gyldig i en fælles samtale om sygdommen og behandlingen.
 

Åben Dialog er en samtale, hvor vi sammen med dig skaber gode vilkår for at tale med dig og dit netværk. Det kan både være dit private og professionelle netværk, som deltager. Det er en ligeværdig samtale, hvor det er muligt at dele synspunkter og forståelser med hinanden.

Ved Åben Dialog planlægger vi sammen, hvad vi kan tale om, og alle i samtalen får lov at udtrykke sig. Åben Dialog ser relationerne i netværket som vigtige ressourcer for alle mennesker.

Vi tilbyder disse samtaler, da netværket ofte har erfaringer og vigtig viden om din situation. Netværkets bidrag kan understøtte dine egne erfaringer, hvilket kan være afgørende viden for at komme sig. Inddragelse af netværket kan også betyde, at de får plads til at hjælpe og bliver understøttet til stadig at være nær.

Horsens kommunes erfaringer med Åben dialog